Mobil tətbiqdə loyallıq proqramları

Started by daniel3112, Today at 12:49:07 PM

Previous topic - Next topic

daniel3112

İşdən və ya yoldan kənarda idman hadisələrini izləmək üçün mobil tətbiqlərdən istifadə etmək daha rahatdır. Maraqlıdır, smartfon vasitəsilə qeydiyyatdan keçdikdə və ya proqramı yüklədikdə istifadəçilərə fərqli imtiyazlar təqdim olunurmu? Masaüstü versiyada olan bütün aksiyalar mobil cihazlarda da eyni dərəcədə əlçatandır, yoxsa burada hansısa texniki məhdudiyyətlər mövcuddur? Mən tətbiqin funksionallığını və oradakı aktivləşdirmə pəncərələrini araşdırmaq istəyirəm ki, hər hansı bir yeniliyi qaçırmayım. Bu barədə məlumatı olanlar yazsın.

knkjnjnjnk

Müasir mobil proqramlar elə hazırlanır ki, orada heç bir məhdudiyyət olmasın, əksinə bəzi funksiyalar daha sürətli işləyir. Mən özüm uzun müddətdir ki, yalnız telefon vasitəsilə proqnozlar verirəm və hər hansı bir çatışmazlıq görməmişəm. Mobil versiyanın ən böyük üstünlüyü bildirişlərdir, çünki yeni bir kampaniya başlayan kimi ekranda dərhal məlumat görünür. Loyallıq balları və ya digər mükafatlandırma sistemləri də eyni qayda ilə tətbiq edilir. Əsas odur ki, tətbiqin rəsmi mənbədən yüklənildiyinə və bütün yenilənmələrin vaxtında edildiyinə əmin olasınız.

mrsnooprey48

Mobil cihazlardan istifadə edərkən xüsusi şərtləri aktivləşdirmək prosesi çox vaxt masaüstü versiyadan daha rahat və sürətli baş verir. Mən tətbiqin daxilindəki parametrləri tənzimləyərkən bu sahədəki ən son yenilikləri tapmaq üçün internetdə kiçik bir araşdırma apardım. Bir çox istifadəçinin tövsiyəsi ilə daxil olduğum 1xbet bonus promo kod səhifəsindəki məlumatlar mənə mobil mühitdə hansı üstünlüklərin olduğunu aydın şəkildə göstərdi. Oradakı təlimatları izləyərək öz hesabımı daha cəlbedici şərtlərlə idarə etməyə başladım və bu, hər hansı bir kompüterə bağlılığımı tamamilə aradan qaldırdı. Hesabın təhlükəsizliyi və əlavə balansın tətbiqi mobil interfeysdə çox sadə bir şəkildə qurulub ki, bu da vaxta qənaət etmək istəyənlər üçün ideal həlldir. Proqram daxilindəki aksiyalar bölməsini tez-tez yoxlamaqla siz həm də fərdi təkliflərdən yararlanmaq şansını artırırsınız.