Порядок без дрилі

Started by AlexKrav, June 26, 2025, 02:50:24 AM

Previous topic - Next topic

AlexKrav

На кухні бракує місця для прихваток і лопаток, а свердлити нову плитку не хочу. Чи існує простий спосіб закріпити гачок на гладкій поверхні, щоб він витримував кілька кілограмів і при цьому не псував інтер'єр?

Lyly19

Цілком розумію ваше бажання не псувати плитку! Я використовував клейкі гачки з 3M (або аналоги з вакуумною присоскою), і вони тримаються досить добре — навіть витримують металеву лопатку. Speed Stars Головне — знежирити поверхню перед кріпленням. Також бачив магнітні рейки, якщо плитка це дозволяє. Може, ще хтось має нестандартні рішення?

MillerM

Quote from: AlexKrav on June 26, 2025, 02:50:24 AMНа кухні бракує місця для прихваток і лопаток, а свердлити нову плитку не хочу. Чи існує простий спосіб закріпити гачок на гладкій поверхні, щоб він витримував кілька кілограмів і при цьому не псував інтер'єр?

На Stoktop я знайшов компактний сталевий гачок, що став справжнім рятівником кухонного простору. Самоклеючий гачок наклеюється прямо на плитку за кілька секунд і впевнено утримує до 3 кг—тепер лопатки та рушники завжди під рукою. Завдяки мінімалістичному дизайну він непомітний, але гармонійно вписується навіть у сучасний інтер'єр. Клейовий шар водостійкий, тож пар і жири не послаблюють фіксацію. Через три місяці щоденного користування гачок не змістився ані на міліметр, а зняти його можна без слідів. Раджу замовити саме там—швидко й без зайвих витрат.