Онлайн тести на сумісність імен — це працює чи просто забава?

Started by Tive, July 16, 2025, 09:22:56 AM

Previous topic - Next topic

Tive

Побачила в стрічці тест на сумісність імен, вирішила пройти з цікавості зі своїм хлопцем — результат вийшов 87% і щось там про "кармічне тяжіння". Тепер не знаю, сміятися чи задуматися. Насправді цікаво, чи є хоч якась логіка в таких тестах? Хтось пробував порівнювати з реальними стосунками? Бо я вже кілька разів проходила з різними людьми, й іноді збігається. Можливо, хтось знає, як це працює або які сайти більш-менш точні?

Liabi

Ми з чоловіком теж проходили подібні тести — спочатку просто для розваги, але іноді результати реально були схожі на те, що є в житті. Найбільше сподобався ось цей тест: https://24.cv.ua/test-na-sumisnist-imen-onlajn-naskilky-vy-pidhodyte-odyn-odnomu/ Він не просто видає відсотки, а ще й коротко описує характер пари, сильні та слабкі сторони. У нашому випадку результат вийшов 72%, і чесно кажучи, багато з написаного збіглося — наприклад, що я імпульсивна, а чоловік спокійний і стриманий, але ми гарно доповнюємо одне одного. Думаю, серйозно на це покладатися не варто, але як спосіб краще зрозуміти себе — чому б і ні. А ще весело проходити з друзями — у нас потім була ціла вечірка з результатами.