Canlı mərclər üçün hansı tətbiq yaxşıdır?

Started by Olas12, Today at 03:55:01 AM

Previous topic - Next topic

Olas12

Salam dostlar, canlı mərclər etməyi sevirəm və bunun üçün ən yaxşı mobil tətbiqi axtarıram. Mənim üçün əsas kriteriyalar sürət, real vaxtda yenilənmə və rahat interfeysdir. Bəzən tətbiqlərdə əmsallar gec dəyişir və bu da problem yaradır. Siz hansı tətbiqdən istifadə edirsiniz və razısınızmı? Xüsusilə futbol oyunlarında gecikmə olmaması mənim üçün çox vacibdir.

FryerTuck12

Canlı mərclər üçün həqiqətən yaxşı tətbiq tapmaq çətindir. Bəziləri gözəl görünür, amma işləmədə problemlər olur. Mən də maraqlanıram, çünki tez-tez istifadə edirəm. Kimdə stabil işləyən variant varsa, paylaşsa çox faydalı olar.

Jomix

Mən də sənin kimi canlı mərclərə üstünlük verirəm və uzun müddət müxtəlif tətbiqləri yoxlamışam. Ən vacib olan sürət və stabil işləmədir. Mənim istifadə etdiyim tətbiqdə əmsallar tez yenilənir və donma olmur. Onu tapanda 1xbet azərbaycan mobil tətbiq haqqında məlumat oxudum və qərar verdim sınayım. Açığı, gözlədiyimdən daha yaxşı çıxdı. Həm interfeys sadədir, həm də canlı bölmə çox rahatdır. Əgər tez və problemsiz mərclər etmək istəyirsənsə, bu tip tətbiqlərə baxmağını tövsiyə edirəm.