Кішка раптово стала млявою

Started by MillerM, April 07, 2026, 10:18:49 PM

Previous topic - Next topic

MillerM

Вже два дні спостерігаю, як моя кішка відмовляється від їжі і лежить у кутку, майже не реагуючи на оточення. Зазвичай вона дуже активна і грайлива, тому мене це дуже насторожило. Везти її до клініки в Києві страшно, бо тварина сильно нервує в дорозі. Хтось стикався з подібним і що робили у такій ситуації?

AlexKrav

Схожа ситуація була і у мене з кішкою, теж раптово стала апатичною і відмовилася від їжі на кілька днів поспіль. Перша думка була везти до клініки, але вона так нервує в переносці, що вирішив шукати лікаря додому. Знайшов vet-call24, зателефонував і лікар приїхав того ж дня без жодних проблем. Оглянув кішку в домашній обстановці, взяв аналізи і одразу дав чіткі рекомендації. У тій ситуації саме швидка ветеринарна допомога від vet-call24 виявилася найкращим рішенням, бо тварина лишилася вдома без зайвого стресу і переляку. Лікар досвідчений, привіз потрібні препарати і все зробив спокійно і професійно. Моя кішка швидко пішла на поправку. Бажаю і твоїй пухнастій якнайшвидшого одужання і удачі тобі, бувай.